Flexibele inhuur

Jij bepaalt wanneer je me nodig hebt. Je betaalt alleen de uren waarvoor je me inhuurt, zonder na te hoeven denken over vakanties en ziektedagen.

Geen extra kosten

Ik werk vanuit mijn kantoor thuis met eigen apparatuur, dus je hoeft voor mij geen dure werkplek in te richten. Ik beschik over een laptop en telefoon, dus wanneer je graag wil dat ik wel een keer op locatie kom werken, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Bovendien betaal je voor mij geen personeels-, verzekerings-, en ziektekosten.

Het levert geld op

Een voorbeeld: Je hebt een project waarvoor je € 1000 kan factureren. Dit gaat je 10 uur werk kosten, dus komt neer op een uurtarief van € 100,00. Als je mij bij dit project slim inzet, kan ik veel werk van je overnemen. Dan ben ik hier bijvoorbeeld 6 uur mee bezig ben en jij nog maar 4. Aangezien mijn uurtarief in zo’n geval lager is dan het jouwe, verdien je per uur meer geld. Jouw uurtarief kan daardoor oplopen tot bijvoorbeeld € 171,00.

Rust en tijd, minder stress

Ik wacht niet af, maar zie direct waar ik je kan ontlasten. Hierdoor krijg je direct meer ruimte in je agenda. Meer ruimte om aan de groei van je bedrijf te werken. Doordat je de minder leuke taken aan mij uitbesteedt, hou je zelf meer uren over waarin je productief kunt zijn. Of gewoon eens lekker vrij kunt nemen om te gaan doen waar jíj zin in hebt.

 Je werk wordt leuker als je verlost bent van het “geneuzel”

Je hebt meer tijd voor zaken die er echt toe doen en waarvoor je ondernemer bent geworden. Als je wilt groeien met je bedrijf is het belangrijk dat je je tijd kunt besteden aan de zaken waar jij goed in bent, zonder op te hoeven zien tegen de organisatorische en administratieve rompslomp. Ik zorg voor de rest.

Structurele oplossingen

Ik kijk naar structurele oplossingen, waarmee ik brandpreventie doe in plaats van brandjes blussen. Mocht je zo hard groeien dat de uren waarvoor je mij inzet niet meer toereikend zijn, dan zal ik je helpen met het selecteren en inwerken van een geschikte kandidaat die dan direct voor je aan de slag kan.