Jij hebt je zaak met zorg opgebouwd en het is belangrijk dat jouw doelen en missies voorop  blijven staan. Wanneer je hebt besloten dat je de regie weer in eigen hand wil nemen en dat het tijd is voor een frisse wind door de papieren, neem je gewoon contact met me op. Je mag me bellen, mailen of het contactformulier gebruiken. Wat en wanneer het jou het beste uitkomt.

Er zijn geen twee ondernemers hetzelfde, dus ik lever maatwerk. Misschien heb je maar weinig ondersteuning nodig en komen we er in een telefoongesprek direct uit waar jouw hulpvraag ligt. Maar het is ook mogelijk dat we een afspraak maken, zodat we samen kunnen bekijken waar ik je kan ontlasten.

Als we helder hebben welke werkzaamheden ik voor je kan gaan doen, ontvang je van mij een vrijblijvende offerte per mail. Hierin staat wat ik wel en niet ga doen, hoe ik het ga doen, tegen welke prijs, onder welke voorwaarden en de levertijd. Niet moeilijk, maar gewoon duidelijk. Zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Wanneer je het met de offerte eens bent, stuur je me een getekend exemplaar terug. En dan start onze samenwerking. Al snel zul je gaan ervaren dat je meer ruimte krijgt voor leukere dingen! In principe werk ik vanuit mijn kantoor thuis, maar als het nodig is kunnen we altijd een keer wat afspreken.

Onze relatie is gebaseerd op vertrouwen. Jij vertrouwt me jouw bedrijfsgegevens toe, ik zorg dat daar op een discrete manier mee omgegaan wordt. Ik zal je zoveel mogelijk op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden en je kunt me natuurlijk altijd bellen als je een vraag hebt.

Ik weet zeker dat we jouw bedrijf samen naar een hoger plan kunnen tillen, terwijl jouw werk/privé-balans een enorme boost krijgt!